FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

UW DUURZAME WONING GEZIEN IN “DE WERF”?

Heeft u interesse in een mooi duurzame woning in “Almere”? Laat dan een persoonlijke financiële check doen. Energie energiezuinig en duurzaam wonen wordt gestimuleerd. Daarom ontvangt u bij aankoop van een woning in “De Werf”, bij de onderstaande banken een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in uw energiekosten, maar ook in uw maandelijkse hypotheeklasten.

Financiële check

Financiële check

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS VAN DE RABOBANK OF ING, ZIJ HELPEN U GRAAG!

Wilt u gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs. Alle adviseurs zijn nauw betrokken bij “De Werf” en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Zij gaan dan ook graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een woning in “Almere”.

Geen verplichtingen

Wij verplichten u niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank of ING af te sluiten. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank en ING aangegaan. De hypotheekadviseurs van Rabobank en ING zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om u te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk bent u vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.