BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Je bent geïnteresseerd in een woning in De Werf en ben je benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor jou als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in De Werf te realiseren!

JE DUURZAME WONING GEZIEN IN DE WERF?

Heb je interesse in een mooi duurzame woning in De Werf Almere? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij Rabobank en vergroot zo de kans op je droomwoning. Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in De Werf, bij Rabobank een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

GEEN VERPLICHTINGEN

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank af te sluiten. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.